divendres, 22 de març del 2013

Mick & Keitk tornen a la cocteleria!!!!



No t'ho pots perdre!!!

Aquest diumenge 24 de març (com sempre a les 21:30 h) tornaran a venir...
Els prínceps del rock'n roll, ses majestats Mick Jagger & Keith Richards tornaran a materialitzar-se a la Cocteleria de Sant Andreu per regalar-nos (un cop més) tota la mala llet,  la vitalitat, la genialitat i la fosca poesia de les seves cançons...

No t'ho pots perdre!!!
Mick & Keith  s'ens apareixeran sota la forma humana d'en Sergio Ortiz i d'en Jean Paul DuPeyron, dos músics extraordinaris que ja s'han convertit (ells també) en bons amics d'aquesta casa.

Els qui teniu el bon costum de venir a TOTS els concerts que organitzo, ja vau tenir l'ocasió de gaudir de la seva bona música  el diumenge 20 de gener. Ara tornen!!!



T'ho perdràs???? 

Sergio Ortiz i Jean Paul Dupeyron son (entre moltes altres coses) membres de Smoking Stones, la banda tribut a The Rolling Stones més reconeguda a nivell mundial.
Smoking Stones han editat ja 5 discos. L'últim "50 años de Satisfacción" és un celebració dels 50 anys dels Stones i compta amb la col·laboració d'alguns dels millors intèrprets del rock de Catalubya i de la resta de l'Estat (Ariel Rot, Leiva, Carlos Tarque, Jaime Urrutia, Marc Ros, Gerard Quintana, Mònica Green, Carlos Segarra...)

Venen al meu local dos dels millors coneixedors (i intèrprets)de la música dels Rollings i tu t'ho vols perdre???

No ho facis!
Passaré llista!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada