divendres, 7 de desembre de 2012

El millor Rock and roll de la Festa Major!!!!
Carrer Sant Adrià amb carrer Segre 
al costat de Fabra i Coats
No t'ho pots perdre!!!El dissabte 8 de desembre, a partir de les 22 h i desprès del sempre espectacular correfoc, podrem gaudir del millor concert de Rock de la Festa Major.

En primer lloc tocarà Atomic Boy Blues, un dels grups revelació (per la joventut i el talent dels seus membres) del panorama musical a Catalunya.  
I desprès (a partir de les 24 h.) un grup que ha aconseguit que les seves actuacions siguin les més esperades de la Festa Major: Kashmir.

Però anem a pams...

Kashmir és un grup de Montpeller i, com ja deveu saber,  el líder  d'aquesta banda és ni més ni menys que Olivier Tronquet  cantant, professor de cant, coach vocal  i ,a més, el meu germà... Què espereu que us digui?... Per sort no cal que us digui res perquè molts de vosaltres ja heu tingut la sort de poder comprovar que Kashmir és la millor banda de tribut a Leed Zeppelin !!!

Per anar fent boca mireu-vos aquest vídeo:


Com ja hem dit, el concert començarà a les 22 h. amb uns "teloneros" de luxe: Els Atómic Boy Blues, (cliqueu sobre el nom per entrar al seu Facebook) una banda molt jove, que ens demostra, a cada actuació, que el futur del rock està assegurat!!!

Vegeu sinó aquest vídeo:

No hi pots faltar!!!!
Passaré llista...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada